Review: Q-Cross Beenbeschermers

Bron: EventingPRO


In mei heeft EventingPRO in samenwerking met QHP een winactie uitgedaan. Winnares Eline Westerveld heeft daarmee een complete set Q-Cross beenbeschermers gewonnen. Deze set beschermers bestond uit voor- en achterbeen beschermers en een set springschoenen. De Q-Cross beenbeschermers met Kevlar zijn speciaal ontworpen voor de eventing.


Eline heeft de beschermers getest in Heerjansdam. ‘Wat een fijn materiaal en wat staan ze mooi!’ vertelt de amazone. ‘De maat L voor de beenbeschermers zijn super voor een paard. De springschoenen zou ik voor een paard maat XL aanraden. Mijn paard heeft geen grote voeten, maar een maat groter had beter over het ijzer gezeten’.


Eline Westerveld in Heerjansdam 2019. Beeld: ESVEO Fotografie

‘Wat ik ideaal vind is het nokje van de springschoenen zodat deze niet draaien. En de middelste sluiting van de beenbeschermers is elastisch. De binnenvoering is zacht en dempend. De buitenkant is mooi en stevig afgewerkt. Daarnaast bieden ze een optimale bescherming en nemen ze geen water op. De beschermers zijn ook makkelijk schoon te maken omdat er bijna geen vuil aan blijft hangen. Ik heb er een natte doek overheen gehaald en buiten laten luchten’.


63 keer bekeken
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020. Proudly created with Wix.com