In galop naar de Top...

Afgelopen weekend zijn er 2 teams gestart in Vinkega. Het Team 'In Galop naar de Top' staat nu op plaats 3 in het tussenklassement van de QHP-EventingPRO Team Challenge 2019. De Flying Colours behouden hun koppositie in het paardenklassement.


Amazones Iris Borggreve, Dewi Gorter en Bianca van Wijk kwamen aan start voor het team. Samen behaalde ze 125 punten. 'In Galop naar de Top' staat daarmee op een voorlopige 3e plaats in de QHP-EventingPRO Team Challenge.


De 'Flying Colours' waren ook afgereisd naar het noorden. Mariska Witte en Leonie van Schaik behaalde samen 105 punten. Hiermee behouden zij ruimschoots hun koppositie in het tussenklassement.


Enkele leden van teams kwamen ook aan start in Vinkega en Vlietland. Anne vd Eerenbeemt behaalde met haar paard Hot Summer een 1e plaats in Vinkega. Voor Sophie Postma was het ook een succesvol weekend in het noorden van Nederland. Met haar paard Bløf behaalde Sophie een eerste plaats in de klasse M. Tom vd Ende was afgereisd naar Vlietland. Met zijn paard Zhivago behaalde hij daar een 3e plaats in klasse L.


In Hulsberg zijn leden van het 'Jack Links' Eventing Team' van start gegaan. In het Pinksterweekend ging Team 1 van Jack Link's naar huis met een totaal van 111 punten. Jonna Balk, Maxime Karman, Pleun Driessen, Maxima van Tatenhoven en Sabine van Gelderen staan daarmee op een voorlopige 2 plaats in het tussenklassement van de QHP-EventingPRO Team Challenge.


Bekijk hier de uitslag van SGW Vinkega


Bekijk hier de uitslag van SGW Vlietland


Bekijk hier de uitslag van Eventing Hulsberg


Bekijk hier de gehele tussenstand van QHP-EventingPRO Team Challenge


De huidige tussenstand:


Paarden:

1. Flying Colours - 440 punten

2. Jack Link's Eventing Team 1 - 221 punten

3. In Galop naar de Top - 186 punten

4. Jack Link's Eventin Team 2 - 137 punten

5. Team Eventing Vlietland - 135 punten

6. Summer Stables Eventing Team - 75 punten

7. Team AES; We all love Gert - 46 puntenPonies

1. The Crazy Ponies - 620 punten

2. Jong Eventing Team - 213 punten

3. Team AES: The Juniors - 170 punten


De volgende QHP-EventingPRO Team Challenge gelegenheid is in Ede/Putten op 22 en 23 juni.


Onze partners:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020. Proudly created with Wix.com