Flying Colours vliegend van start


Afgelopen weekend was de aftrap van de competitie tijdens SGW Alpen Chaam. Ondanks alle regen wat de afgelopen week gevallen is lag het terrein er boven verwachting goed bij. De 'Flying Colours" en beide Jack Link's Eventing teams gingen van start.


Beeld: ESVEO Fotografie & Victor Coffa

De Flying Colours, welke voor de 2e keer meerijden in de teamcompetitie, maakte een vliegende start. Team Captain Leonie van Schaik startte in de klasse M met haar paard Elviro La Grande. Met een wel heel bijzondere finish veroverde de Texelse amazone de eerste plaats in ring 3 van de klasse M.

Na een hele goede dressuurproef telde Flying Colours teamlid Mariska Witte alleen wat tijdfouten bij op haar score. Hiermee eindigde ze op een 7e plaats in ring 2 van de klasse M. Dat de cross veel betekende in het klassement blijkt wel uit het resultaat van Suzanne de Heus-van Thuyl. In de cross kreeg ze helaas een weigering toegekend maar behaalde met haar score van 77,8 een mooie 8e plaats in ring 3 van de klasse L.


Beide Jack Link's Eventing Teams gingen dit weekend ook van start in Chaam. Sabine van Gelderen behaalde met haar paard Casanova een 6e plaats in ring 4 van de klasse M. Hiermee haalt zij 45 plaatsingspunten mee voor haar team.


De Flying Colours haalde op de eerste wedstrijddag van Alphen Chaam maar liefst 135 plaatsingspunten binnen voor de Team Challenge. Het hoogste aantal punten voor een team gereden op een openingswedstrijd.


Overzicht:

1. 'Flying Colours' - 135 punten

2. 'Jack Link's Eventing Team 1 - 45 punten

3. 'Jack Link's Eventing team 2 - 2 puntenAankomend weekend gaan 'The Crazy Ponies' & het 'Jong Eventing Team' van start in Alphen Chaam.
Ook de 2e editie van de EventingPRO Team Challenge wordt weer ondersteund door Equiweb.nl. Equiweb is hét complete platform voor de hippische sector in Nederland voor alle hippische diensten, pensionstallen en ruitershops, én voor alle potentiële klanten die op zoek zijn naar een pensionstal, dienst of shop. Neem snel een kijkje op www.equiweb.nl of volg hun via Facebook @equiweb.nl
104 keer bekeken
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020. Proudly created with Wix.com