Een weekend vol eventing topsport!


Voor Eventing Emmeloord Kuinderbos was het dit jaar een succesvolle 4e editie met goede prestaties van de aanwezige Nederlandse starts. Bijna 2 weken na een operatie aan haar sleutelbeen pakte Merel Blom de 3e plaats met Lucky You 7 in de CIC1*. Ook Alice Naber-Lozeman met ACSI Zamzam eindigde op een 3e plaats in de CIC2*.


Verder waren er in de CIC1* goede noteringen voor Joanne Spliethof met Dansa (8), Pascal Zantman met Blackberry (9) en Valentino (19), Alice Naber met Curacao (11) en Merel Blom met Chiccolino (15). In de CIC2* eindigde Mauro Soeteman op een 11e plaats met z'n paard Golden World welke dit weekend debuteerde in de 2*.


In Aachen pakte de Duitse Amazone Julia Krajewski de individuele zege in de CICO3*. #rocketman Chris Burton eindigde op een 2e plaats en Tim Price op 3. Nieuw-Zeeland pakte de winst in de landenwedstrijd. De enige Nederlandse ruiter in het deelnemersveld Tim Lips beëindigde na een langsloper op 4B vrijwillig het xc parcours. Zoals Tim op z'n eigen facebook al mooi schreef "Sport kan hard zijn".Aankomend weekend gaat op nationaal niveau Eventing Zeeland van start. Tijdens deze wedstrijd zal ook de EventingPRO Team Challenge zich vervolgen.


17 keer bekeken
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020. Proudly created with Wix.com