Doe mee met de Zeeland Eventing Cup!

Ben jij lid van een Zeeuwse vereniging? En is Eventing helemaal jouw passie? Dan is deze cup helemaal bestemd voor jou! Lees hieronder waaraan je dient te voldoen en wat voor leuke prijzen je zoal kan winnen.


De Tol's KNHS Zeeland Eventing Cup

De Tol cup word verreden over de 2 Zeeuwse eventingwedstrijden te Vrouwenpolder en Westdorpe. Er word een klassement gemaakt over de klasse B t/m Z pony’s, en de B t/m Z paarden. En er worden hele mooie prijzen voor beschikbaar gesteld!


Prijzen Pony’s:

  • Voor de overall winnaar bij de pony’s worden als extra prijzen beschikbaar gesteld een wisselbeker, een statiedeken van de partner, 3 clinics bij een gerenommeerde Nederlandse eventing ruiter en deelname aan het eerstvolgende trainingsjaar van het Regionaal Belofte Team.

  • Voor de nummers 2 en 3 van het overall klassement zijn als extra prijzen sjabrakken en oornetten beschikbaar.


Prijzen paarden:

  • Voor de overall winnaar bij de paarden worden als extra prijzen beschikbaar gesteld een wisselbeker, een statiedeken van de partner en een waardebon van € 200,-

  • Voor de nummers 2 en 3 van het overall klassement zijn als extra prijzen sjabrakken en oornetten beschikbaar en een waardebon van resp. € 125,- en € 100,-.


Deze Tol Cup is alleen bestemd voor ruiters welke lid zijn van een Zeeuwse vereniging.


Extra prijs:

Naast de Tol Cup worden er ook nog extra prijzen beschikbaar gesteld voor deelnemers in de klasse Z pony’s en Z paarden. Deze extra prijs is voor de beste combinatie over de 2 wedstrijden in Vrouwenpolder en Westdorpe. De geldprijs bedraagt €250,- bij het Z paarden, en €125,- bij de Z pony’s. Deze extra prijs word gesponsord door Café-Restaurant de Tol


Alle informatie & uitgebreide reglementen hierover kan je vinden op de website van KNHS Zeeland.


Link: https://www.knhszeeland.nl40 keer bekeken
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020. Proudly created with Wix.com