5 vragen aan.... "The Crazy Ponies"

"The Crazy Ponies" doen het zeker niet onverdienstelijk in de QHP-EventingPRO Team Challenge. Hoogste tijd om het team een aantal vragen te stellen.


Team "The Crazy Ponies". Beeld: ESVEO Fotografie


Q: Hoe verloopt het cross seizoen voor jullie als team tot nu toe?

A: "Als team verloopt ons seizoen supergoed. Uiteraard hebben we allemaal wel onze dingetjes waar we tegenaan lopen, maar het team gaat Top! Eva had wat opstartprobleempjes, maar is nu weer op de goede weg. Zij rijd iets minder eventingwedstrijden, en is hard aan het trainen met de dresuur. Inmiddels is ze Z-dressuur, waar we natuurlijk allemaal supertrots op zijn. Emma is het seizoen wat later gestart maar gaat inmiddels weer als een speer. Helaas is de pony van Maybritt nog niet fit genoeg om weer op het hoogste niveau mee te doen aan de eventingwedstrijden. Wat natuurlijk enorm balen is voor haar. Jop en Lila gingen dit seizoen meteen al super van start en dat hebben ze ook vastgehouden".


Q: Wat zijn jullie plannen voor het resterende eventingseizoen?

A: "Na deze superstart geven we nu de concurrentie weer de kans om wat in te lopen:-). De komende periode lukt het namelijk niet zo goed om met met minimaal 3 teamledem aan dezelfde wedstrijden mee te doen. Jop heeft namelijk een E-pony en gaat een aantal wedstrijden rijden bij de paarden (Hulsberg, Ede-Putten en Renswoude, daar kunnen geen pony’s starten). En Emma gaat een paar internationale wedstrijden starten die niet in de EventingPro competitie vallen. Maar we gaan er natuurlijk alles aan doen om nog een paar wedstrijden samen te plannen!"


Q: Wat is jullie doel m.b.t. de QHP-EventingPRO Team Challenge 2019?

A: Ons doel is om gezellig samen aan deze competitie meedoen, maar nu het zo goed gaat willen we natuurlijk ook zo ver mogelijk komen!!!


Q: Wat is jullie favoriete eventingmoment tot nu toe?

A: "Het favoriete eventingmoment tot nu toe was Oudkarspel, waar 4 Crazy Ponies aan de start kwamen en waar we flink wat punten binnen haalden omdat we allemaal superscores haalden. Een record zelfs hebben we begrepen".


Q: Wie willen jullie graag even in het zonnetje zetten?

A: "Wie we graag in het zonnetje willen zetten? Zoveel mogelijk mensen natuurlijk! We hebben allemaal onze eigen trainers voor dresuur, springen en cross. Een aantal van ons hebben ook sponsoren. Helaas hebben we nog geen Team-sponsor, maar die is uiteraard wel welkom! Om iedereen te bedanken zouden misschien wel veel namen worden. Onze families die elke dag voor ons klaarstaan met trainingen en wedstrijden willen we zeker in het zonnetje zetten. Maar onze pony’s verdienen het zeker ook! Zonder hun hadden we nooit zo’n mooi resultaat behaald!"


Bron: Team EventingPRO130 keer bekeken
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020. Proudly created with Wix.com